Ets aquí
Inici > General > Col·laboracions > CARTA DEL FRANCISCO CHAMIZO CONTRA LA SUSPENSIÓ DEL XIV CAP DE SETMANA DIATÒNIC I DE SUPORT ALS ORGANITZADORS

CARTA DEL FRANCISCO CHAMIZO CONTRA LA SUSPENSIÓ DEL XIV CAP DE SETMANA DIATÒNIC I DE SUPORT ALS ORGANITZADORS

Fco. Chamizo

21-04-21

No és acceptable, ni cert, ni just que el nostre Ajuntament projecti el missatge a la ciutadania que la cultura és una activitat contagiosa. Platges obertes, activitats obertes, el carrer obert, les vacances a tocar, i l’última ocurrència que tenen ara és obligar als organitzadors a suspendre la XIV edició del Cap de Setmana Diatònic per falta de suport.

Com he pogut llegir a les xarxes socials -i amb el que estic totalment d’acord-, el nostre Ajuntament té segrestada la Cultura al nostre municipi.

Estem farts de veure als municipis veïns, l’organització d’activitats culturals complint amb totes les mesures de seguretat anti Covid-19. Tan irresponsables són els alcaldes d’aquests municipis que permeten això?

Les coses, amb responsabilitat, creativitat i moltes ganes, són possible. I no per dir això som menys responsables que d’altres; al contrari, però està vist que l’equip de govern del nostre Ajuntament, està per altres coses.

Tot el meu suport, a tu Guillem, i a la resta d’artistes locals en aquest moment tan complicat per la Cultura, a causa de la pandèmia.

#Laculturaessegura

#Totelnostresuport                                                 penjat al facebook

Actuació de Kepa Junkera (2013)
Top