Ets aquí
Inici > General > Noticiari > EL MONT-ROGENC GUILLEM ANGUERA FINALISTA EN ELS PRESTIGIOSOS PREMIS ENDERROCK DE MÚSICA FOLK

EL MONT-ROGENC GUILLEM ANGUERA FINALISTA EN ELS PRESTIGIOSOS PREMIS ENDERROCK DE MÚSICA FOLK

Redacció

29-01-2018

El mont-rogenc Guillem Anguera, el passat 2017, va enregistrar un disc titulat “14 Km” (que va presentar a l’Ermita el passat juliol) i després el va enviar als prestigiosos premis Enderrock, en l’apartat de música Folk i en la seva XX edició. Després de la 1a votació, on hi optaven 70 treballs, va aconseguir passar a la 2a ronda. Ara es podrà votar fins a l’11 de febrer, qualsevol dels deu finalistes (entre els quals el Guillem, com hem dit) per poder elegir els tres més votats i optar als esmentats premis. El lliurament dels premis serà el dia 8 de març al Teatre de Girona. Aquell dia se sabrà el guanyador i els altres dos finalistes. En Guillem opta al millor disc folk (14 km) i a la millor cançó folk (també “14 km”).

Si no teniu o no heu escoltat el disc del Guillem, us el podeu descarregar, gratuïtament, a:  www.guillemanguera.cat

Si desitgeu votar qualsevol dels candidats a la final, en totes les diferents categories, ho podeu fer al web:  http://enderrock.cat/votaciopopular fins a l’onze de febrer, com ja hem dit.

Creiem que, només pel fet d’haver estat seleccionat i haver arribat a ser un dels 10 millors discs, en l’apartat de música folk, en Guillem ja mereix el nostre aplaudiment i el nostre reconeixement. Creiem que és el primer cop que un mont-rogenc arriba a la final d’aquests coneguts premis.

L’enhorabona Guillem!

20180129 Guillem Anguera finalista als premis Enderrock

Top