Ets aquí
Inici > General > Noticiari > CARNAVAL 2016

CARNAVAL 2016

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

11-02-2016

El Carnaval d’enguany es celebrà del 5 al 7 de febrer. La festa començà divendres, amb el tradicional Ball de Parelles, amenitzat pel Quartet Maikaband.

Dissabte al matí, davant el Casal de Joves K1, els petits i joves van poder gaudir de la “guerra de confeti” i, a la tarda, la Rua infantil desfilà pels carrers del poble, acabant amb música i ball.

Els protagonistes de la nit van ser els adults, que van lluir espectaculars disfresses i carrosses. La rua de Carnaval arribà al poliesportiu on tothom va poder gaudir del ball, amenitzat per l’orquestra Huracan. I la nit continuà amb discoteca mòbil.

Diumenge, el grup de teatre “Els Xuts” i “Els Brivalls”, van organitzar la Vetlla del Rei Carnestoltes. La capella ardent s’instal·là a la Casa de Cultura Agustí Sardà i, tot seguit, la comitiva fúnebre, acompanyada per la música de la Cobla d’en Taudell, anà en processó fins la plaça de Miramar, on es procedí a la incineració del cos.

Els guanyadors de comparses i Carrosses d’enguany van ser:

COMPARSES:

– 1r premi: La Colla/El ratoncito Pérez              200 euros
– 2n premi: Globus aerostàtics                             150    “
– 3r premi: Los paracas/ Pilots paracaidistes      50     “

CARROSSES:

– 1r premi: Els arreplegats/Ruin Air                   300 euros
– 2n premi: La bona harmonia/Dimonis           200     “
– 3r premi: Colla els corruptes/Pica-roig           100     “[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Rua infantil
Rua infantil

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Icona PDF

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top