Ets aquí
Inici > General > Noticiari > BARRI DE DALT, BARRI MUSICAL, 9 – 10 DE SETEMBRE DE 2017

BARRI DE DALT, BARRI MUSICAL, 9 – 10 DE SETEMBRE DE 2017

Redacció

13-09-2017

Sota el lema “Comiat Estiu 2017”, i organitzat per la Comissió Veïnal del Barri de Dalt de Mont-roig, el cap de setmana del dissabte 9 i diumenge 10 de setembre fou una allau de música per dir adéu al present estiu. Malgrat el fort vent que va estar molestant durant tots aquests dies de setembre, hi hagué una bona presència de públic per gaudir de la música que fou proposada per La Chica del Mono, Dímitra i Bsus4 (dissabte a la nit partir de les 10). L’endemà diumenge, a partir de les 12 del migdia i durant unes 3 hores, hom va poder gaudir del vermut musical que anà a càrrec de DJ Ignasi, DJ Willow i DJ Junior.

Enguany fou la primera edició d’aquesta festa musical i esperem que continuï perquè a la gent assistent agradà força. A més, i segons la nostra opinió, també fou força interessant comprovar que, per tenir èxit els actes com aquest, no cal que siguin sopars populars que això sí que agrada, i molt, als mont-rogencs en general.

Hi van col·laborar: Ajuntament de Mont-roig, Vermut Miró, Arjona Bernal S.L., Cambio-Automático.es, Vallcofa, elDhor restaurant, Cub Perruquers, Institut de Bellesa Siluette, Aprofitaments Forestals Colldejoum S.L., El Pati de la Granota, Excavacions Servei de Tractors Miquel Oliva Pujol, Tuset, Jaume Olivé SL fusters i Ferreteria Olesti.

L’enhorabona, organitzadors !!

20170813 Barri de Dalt-Cap de setmana musical

Top