Ets aquí
Inici > General > Noticiari > AUDICIÓ DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA “BAPTISTA NOGUÉS”

AUDICIÓ DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA “BAPTISTA NOGUÉS”

Miquel Anguera, “Beatet”

02-04-2023

El passat dijous, a quarts de 6 de la tarda, veient mainada, pares i avis prop de la Casa de Cultura (una cinquantena de persones) i atret per la curiositat, vaig preguntar què s’hi feia i em van dir que era una audició (trimestral) de l’Escola Municipal de Música Baptista Nogués (no pas, Escola de Música Municipal…).

Em va fer molta il·lusió perquè feia temps que no havia assistit a cap i m’hi vaig apropar. Una dotzena de nenes i nens (més nenes que nens, com sempre) amunt i avall de l’escenari, els professors curosos que tot sonés amb harmonia: saxo, flauta travessera, violí i piano… els pares, avis, familiars, amatents als seus petits, aplaudint amb força i un xic de bava ben amagada, fotos i vídeos, etc. van fer d’aquella mitja horeta llarga, una estona esplèndida i de les coses que realment val la pena viure i que, inevitablement, em porten records de fa una colla d’anys.

En fi, uns moments macos, amb molta satisfacció i pensant que val la pena l’esforç de tots per mantenir la tradició que Mont-roig, a través de la història, sempre ha estat una vila amb gran tradició musical.

Miraré d’assabentar-me de les properes audicions, perquè realment val la pena passar una estona amb els més menuts!!  

Gràcies a tots els que ho feu possible!!

,

.

Top