Ets aquí
Inici > General > Món Municipal > ANNABEL GARCIA NOVA REGIDORA AL CONSISTORI DE MONT-ROIG

ANNABEL GARCIA NOVA REGIDORA AL CONSISTORI DE MONT-ROIG

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

15-04-2016

En el Ple del proppassat dimecres 13 d’abril, la nova regidora per CiU Annabel Garcia i Echevarria va prendre possessió del seu escó després de la renúncia del qui fou el seu antecessor, dins del grup municipal de Convergència i Unió (CiU), el regidor doctor Manuel Andreu i Ruiz que havia renunciat al seu càrrec el passat Ple del 9 de març.

L’alcalde, Fran Morancho, li donà la benvinguda i, en nom de tot el Consistori, li desitjà encert en la seva nova tasca. També li féu lliurament d’un pin de l’escut heràldic de Mont-roig, en or, que es dóna als nous regidors que entren a formar part del Consistori.
Ressò Mont-rogenc també li desitja encert en la seva nova activitat.

Volem ressaltar que la fórmula pel jurament o promesa del càrrec de la nova regidora fou la de l’AMI (Associació de municipis per la Independència) que diu així:

“ Sí, ho prometo per imperatiu legal i per expressió democràtica de la voluntat ciutadana, anuncio que resto a disposició del Parlament, del President i del Govern de la Generalitat, per exercir l’autodeterminació del nostre poble i proclamar, juntament amb totes les nostres institucions, L’ESTAT CATALÀ, LLIURE I SOBIRÀ”.

A destacar que el regidor de Ciutadans, després de la promesa de la Sra. Garcia, demanà la paraula per queixar-se d’aquesta fórmula per, segons ell, ésser il·legal.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

L'alcalde lliura l'escut de Mont-roig a la nova regidora
L’alcalde lliura l’escut de Mont-roig a la nova regidora

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Icona PDF

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top