Ets aquí
Inici > General > ALUMNES DE L’IES ANTONI BALLESTER EXPOSEN “ABECEDARIS FOTOGRÀFICS” AL CENTRE MIRÓ

ALUMNES DE L’IES ANTONI BALLESTER EXPOSEN “ABECEDARIS FOTOGRÀFICS” AL CENTRE MIRÓ

Redacció

07-05-2017

El divendres 5 de maig, al migdia, va tenir lloc a l’espai central del Centre Miró, la inauguració de l’exposició ”Abecedaris fotogràfics”, obra d’una cinquantena d’alumnes de 3r d’ESO, A i B de l’Institut Antoni Ballester, dirigits per Alexandra Estopà, professora de plàstica del centre.

El treball consisteix en la creació d’abecedaris fotogràfics per donar a conèixer, amb cada lletra de l’abecedari, el poble o barri on viuen els estudiants.

S’hi poden veure abecedaris de Mont-roig, Miami, Vilanova d’Escornalbou, Pratdip i, a més, del propi Centre Miró. També en trobem un, format pels cossos dels alumnes i de les seves mans. A més, hi ha localitzacions interactives en un mapa per fer l’exposició més actual, incorporant-hi les noves tecnologies”. S’han col·locat codis QR que porten a les localitzacions on es van fer les fotografies.

La inauguració va anar a càrrec de la directora de L’IES Antoni Ballester, la Sra Jacqueline Mestre. Hi van assistir els alumnes implicats en l’exposició i membres de la Junta del Centre Miró. La mostra es podrà visitar fins al 24 de maig en l’horari habitual del Centre Miró.

 

Exposició IES Antoni Ballester

 

Top