31-08-2017
Resposta a la carta de data del 8 d’agost i que hem decidit publicar íntegrament; és l’anterior notícia:
El nom oficial del Centre Miró és “Centre Miró de Mont-roig del Camp”, tal com heu pogut comprovar en la targeta d‘Hisenda que us vam enviar. També consta en el conveni firmat entre l’Ajuntament i l’entitat el 30 de novembre de 2006.
Al logo del Centre Miró també s’hi especifica “Església Vella. Mont-roig” per tal d’indicar estrictament on està situat.
Des del maig del 2015, amb l’exposició “Les plantes i l’entorn quotidià” fins la darrera dedicada al pintor Lluís Font Munté el Centre d’Estudis Mont-rogencs sempre a exclòs el nom de Centre Miró en les seves informacions. Tampoc mai ha fet esment de cap agraïment quan el Centre Miró havia coordinat les exposicions, juntament amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament. A més, quan ha calgut, sempre hem facilitat el material expositiu del propi Centre Miró (vitrines, etc.) D’altres exposicions: “Una mirada al cel mont-rogenc” (abril de 2016), “Documentació històrica sobre l’ermita” (setembre 2016) i “La Comuna del Camp” (febrer de 2017). També en les conferències: “L’església Vella” (29 de juny de 2017) i “Pinzellades de la historia de Mont-roig” (30 de Juny 2017).
“Ressò mont-rogenc”, com a qualsevol altre mitjà de comunicació, publica aquelles notícies, informacions o textos que creu interessants i/o rellevants, especialment si son dels nostres socis. No ens devem a ningú. No es el nostre objectiu publicar totes les activitats que es facin a Mont-roig. El Centre d’Estudis Mont-rogencs ja té el seu propi mitjà de comunicació, el seu blog, per donar a conèixer les seves informacions. L’abast de “Ressò mont-rogenc” es més ampli que el propi municipi. Tenim accessos, a més de l’Estat espanyol, de molts altres països d’arreu del món que cerquen informacions sobre Mont-roig. Mensualment entren al nostre web una mitjana de 1.500 accessos.
Ben cordialment.