Ets aquí
Inici > General > Miró i Mont-roig > CENTRE MIRÓ: 75.669 VISITANTS

CENTRE MIRÓ: 75.669 VISITANTS

Centre Miró

01-09-2017

Un gran èxit. Poques entitats museístiques (centres d’interpretació) del nostre caire arriben a aquesta xifra.

Això suposa uns 6.000 visitants l’any, una mitjana de 28 al dia.

Han passat pel nostre poble 75.669 persones que, si no hagués existit el Centre Miró, possiblement molts no haguessin posat mai els peus a Mont-roig.

75.669 persones que han conegut amb detall la relació de Miró amb Mont-roig, aconseguint una repercussió rellevant de la nostra Vila al món. La valoració econòmica d’aquest impacte promocional és enorme.

Amb els ingressos obtinguts s’ha anat millorant l’exposició permanent: aparell de televisió per reproduir els documentals, enllumenat de la sala, aparell de so, estris per a les exposicions (que després també ho aprofiten les altres entitats), dues taules vitrina…

També amb els ingressos es paguen tots els fulletons del Centre Miró, de l’itinerari “3MR: Mirar, Miró, Mont-roig”) i les guies del Centre Miró. Tot el que tenim publicat  està en 6 idiomes: català, castellà, francès, anglès, alemany i rus. També es paguen els fulletons de les “Barraques de pedra seca”. Aquests són ells fulletons que des de les oficines de turisme lliuren als possibles visitants.

El Centre Miró, des del 2005, cada mes lliura als regidors de l’equip de govern de l’Ajuntament (i als regidors de l’oposició que ho han demanat) un informe. Aquest consta de: resum d’activitats, nombre de visitants concretant els seus tipus, i detall dels ingressos i despeses. Ningú no pot dir que no hi hagi transparència en les nostres activitats. Hi ha alguna altra entitat del municipi que ho faci?

Estem molt satisfets de la tasca feta durant tots aquests anys, encara que creiem que és des de fora que se’ns valora molt més la feina feta…

20170901 Centre Miró 75669 visitants

 

Top