Ets aquí
Inici > General > Col·laboracions > LLOM A LA PINYA

LLOM A LA PINYA

… Rosa M. Casas i Julve

12-12-2019

Ingredients:

  • llom
  • sal
  • oli
  • 1ceba
  • canyella en pols
  • 1 pot de pinya amb suc natural

Elaboració:

En una safata, fer dues o tres capes de llom. Cada capa salar-la, ruixar-la amb oli i la canyella. Deixar-ho en maceració de dues a tres hores a la nevera.

En el moment de fer-ho, cal posar una paella al foc amb oli i passar el llom per la farina, fregir-lo i treure’l.

Posar una cassola de test al foc i fer un sofregit de ceba. Afegirem la pinya a trossos, rossejant-la un segon. A continuació, hi posarem el suc de la pinya i el llom, una mica de vi blanc i ho deixarem uns deu o dotze minuts fent xup-xup. Tot seguit ho servirem.

(Ressò 52, pàg.37)

Top