Ets aquí
Inici > General > Noticiari > MONT-ROIG TORNA A CELEBRAR LA DIADA DE SANT JORDI I EL 30è ANIVERSARI DE LA BIBLIOTECA JOAN MIRÓ

MONT-ROIG TORNA A CELEBRAR LA DIADA DE SANT JORDI I EL 30è ANIVERSARI DE LA BIBLIOTECA JOAN MIRÓ

Redacció

03-05-2018

Un any més, com no podia ser d’altra manera, la diada de Sant Jordi va tornar a omplir la tarda – vespre del 23 d’abril al nostre municipi.

A partir de les 5 de la tarda va començar el que és més tradicional: la venda de llibres i roses. Tota la festa es va celebrar a l’aparcament de la Casa de Cultura Agustí Sardà. El col·lectiu dels Brivalls van organitzar un taller de manualitats per a la mainada, seguit de “Posa’t en òrbita”  amb la Companyia Escalivada, també per als més petits. Sobre les 6, els parlaments institucionals per celebrar el 30è aniversari de la inauguració de la biblioteca que du el nom del nostre únic fill adoptiu, oficialment declarat: Joan Miró. Parlaren la Marta i la Judit de la biblioteca, seguit de la regidora de Cultura, Sra. Esquis i l’alcalde de Mont-roig Fran Morancho. Es bufaren les espelmes amb el número 30 i la música dels Grallers de Mont-roig. Seguidament, es lliuraren els premis del XII concurs de Punts de Llibre i al Súper Lector 2017,  per continuar amb una ballada dels gegants Miquel i Roca del Barri dels Sis Carrers i amb la música dels esmentats Grallers.

Sobre les 7 de la tarda, ballada de sardanes organitzada per la Rotllana Mont-rogenca i, per cloure la festa, la Coral Sant Miquel de la nostra Vila ens oferí unes quantes cançons del seu ampli repertori.

Un any més, una festa molt participada i es feu evident, un cop més en els darrers mesos, que el color groc és el que més es pogué observar en els mont-rogencs i mont-rogenques, especialment per la participació, per primera vegada, del col·lectiu d’Àvies i avis per la llibertat de Mont-roig que a la seva paradeta hi oferiren, cocs, pastes, xocolata i d’altres aliments casolans per poder oferir berenar als participants a la tarda d’un Sant Jordi esplendorós, amb molt bon temps i caloreta moderada.

20180503 Sant Jordi

 

Top