Ets aquí
Inici > General > Noticiari > XV CAP DE SETMANA DIATÒNIC A COLLDEJOU

XV CAP DE SETMANA DIATÒNIC A COLLDEJOU

Miquel Anguera, “Beatet”

26-07-2022

Colldejou, com l’any passat, va rebre el 15è Cap de Setmana Diatònic a l’Àrea de Lleure, on el grup Fenya Rai ens va mostrar el seu sentit de l’humor, el to sarcàstic i la seva música animada, divertida i punyent, com ja ens té acostumats als qui tenim la sort i l’oportunitat de seguir-los assíduament. Va ser el divendres a la nit, 15 de juliol.

Colldejou ens obrí les seves portes, de bat a bat, per acollir aquest segon concert del XV Cap de Setmana Diatònic. Malgrat la calor, fou un espai ben acollidor perquè els més de 400 m d’altitud, al peu de la Mola, van fer que la calor fos més suportable, a part del molt bon i refrescant servei de bar, a tocar d’una preciosa barraca de pedra seca.

Molts colldejouencs i d’altres veïns de la comarca no vam desaprofitar l’ocasió de passar una molt bona estona escoltant les lletres de les cançons d’aquests vallencs que no van parar de sorprendre el nombrós públic que els vam acompanyar. Es posen amb tothom i no paren de criticar-ho tot, sense oblidar-se de ningú; això fa riure la gent i s’agraeix molt perquè cal aprofitar els bon moments que Fenya Rai et fan viure i riure.

Un cop més cal agrair al poble de Colldejou la seva acollida que fa que et sentis com a casa teva. També volem agrair a l’Isak (Iblama) les seves moltes i precioses fotos. Moltes gràcies!!

El grup Fenya Rai actuant (foto Iblama)
Vista general del públic a l’ Àrea de lleure (foto: Iblama)
El Guillem Anguera tocant al post concert (foto: Iblama)
Els músics presents tocant al post concert (foto: Iblama)
Top