Ets aquí
Inici > General > Noticiari > XERRADA SOBRE EL CÀNCER DE MAMA

XERRADA SOBRE EL CÀNCER DE MAMA

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

21-10-2016

El dimecres 19 d’octubre, Dia Mundial del Càncer de Mama, al Centre Miró, l’artista Beatriu Mar, juntament amb altres voluntàries de diverses associacions de la demarcació, va organitzar un acte festiu, en el qual hi van tenir cabuda parlaments, una narració i un espectacle de dansa.

En l’apartat de parlaments van intervenir-hi Beatriu Mar, autora de l’exposició “Cors” que (actualment, i fins al 20 de novembre), ocupa l’espai central del Centre Miró, Muriel Reig, presidenta de l’Associació Oncològica Doctor Amadeu Pelegrí, Sandra de Permentier, membre de la mateixa associació i Eli Cerro, infermera oncològica.

L’acte continuà amb la lectura d’un emotiu conte a càrrec d’Anna Ferré, escenificat per les ballarines Irache Barrondo i Maria Getino.

I per acabar aquesta festa que pretenia ser un sí a la vida, el nombrós públic assistent va poder brindar amb una copa de vi espumós.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Muriel Reig donant la conferència
Muriel Reig donant la conferència

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Les ballarines escenificant el conte
Les ballarines escenificant el conte

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

icona-pdf

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top