Ets aquí
Inici > General > Esports > VII CURSA DELS NASSOS I NASSETS, UN ALTRE ÈXIT DEL C.E.L’ARENY

VII CURSA DELS NASSOS I NASSETS, UN ALTRE ÈXIT DEL C.E.L’ARENY

Redacció

14-01-2019

Un altre cop, ja va el setè, el Centre Excursionista l’Areny ha obtingut un notable èxit en l’organització de la darrera cursa popular de l’any a Mont-roig. Evidentment, estem parlant de la Cursa dels Nassos/Nassets que en d’altres llocs del món és la conegudíssima Sant Silvestre del 31 de desembre.

Per qüestions òbvies d’organització i comoditat per als participants a Mont-roig es corre el darrer diumenge de l’any. Enguany fou el diumenge 30 de desembre del proppassat 2018.

En la distància dels 5 quilòmetres (majoritàriament caminant) s’hi van inscriure 268 persones i en la Cursa dels Nassets (de poques desenes de metres) hi van participar 42 nenes i nens.

Guanyadors Nassos. Categoria masculina: 1r Jordi Garcia, 2n Mikel Basora i 3r Carles Salsench. Categoria femenina: 1a Neus Gil, 2a Laia Gil i 3a Angelica Damoc. C.E. l’Areny: 1r Carles Salsench i Laura Callau. Els participants de més edat: Miquel Callau i Teresa M. Anguera. Els més joves: Agnès Alabart i Miquel Tomàs.

Guanyadors Nassets. Tots els 42 participants.

Per acabar la festa esportiva, xocolata cuita per a tothom (ben bona, per cert). Gran èxit, com ja hem dit, de participació i organització. I ara la Cursa dels 4 Termes el proper 17 de febrer. CE L’Areny, no pareu!! (Agraïm la informació al CE l’Areny).

Participants a la Cursa dels Nassets
Top