Ets aquí
Inici > General > Esports > VI CURSA POPULAR DELS NASSOS I NASSETS

VI CURSA POPULAR DELS NASSOS I NASSETS

Redacció

03-01-2018

Un any més, el Centre Excursionista l’Areny ha organitzat, amb notable èxit, la VI Cursa dels Nassos i Nassets el darrer dia de l’any 2017, diumenge. Un cop més, l’èxit de participació i d’organització ha estat total. Dona gust de participar o observar esdeveniments esportius populars quan veus que són molts els atletes que hi corren i que  la gent s’ho passa d’allò més bé.

Els inscrits en dita VI Cursa dels Nassos foren 167 i en la dels Nassets 47. La cursa dels petits foren unes voltes per la plaça de Miramar i la dels grans fou un circuit mixt de 5 quilòmetres per uns quants carrers i costes de Mont-roig i per alguns camins de fora vila.

Guanyadores femenines: Neus Gil, Leslie K. Violí i Núria Florencio. Masculins: Mikel Besora, Àlex Llaberia i Alfonso Calderón. També hi hagué premis per als més grans: Teresa M. Anguera (dones) i Miquel Anguera (homes). Als atletes més jove: Iris Martínez i Miquel Callau Amir. Una samarreta commemorativa s’emportaren tots els participants inscrits en la cursa.

Una bona xocolata calenta amb coca, en arribar dels 5 quilòmetres de cursa, es va agrair molt, tot i que enguany el temps acompanyà força. Un agraïment exprés als nombrosos voluntaris locals que cobrien les cruïlles per evitar errors i perills en l’itinerari dels participants.

S’ha posat de manifest, un cop més, que la fundació del CE l’Areny fou un sonat encert perquè els socis i els participants en les seves proves esportives són cada dia més nombrosos i això, a part d’ésser una gran satisfacció per als organitzadors, ho és també per a la nostra comunitat. CE L’Areny: no us canseu d’organitzar trobades esportives.

2018013 Cursa dels Nassos

Top