Ets aquí
Inici > General > Noticiari > VETLLADA LÍRICA A LA PLAÇA DE L’ESGLÉSIA (mossèn Gaietà Ivern)

VETLLADA LÍRICA A LA PLAÇA DE L’ESGLÉSIA (mossèn Gaietà Ivern)

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

28-07-2015

L’Associació de Jubilats i Pensionistes de Mont-roig, va organitzar el passat 25 de juliol, Sant Jaume, un recital de cançó lírica a càrrec de la soprano M. del Carme Duran i del tenor Josep A. González. Vora 200 persones hi van assistir, a les 9 del vespre, i en quedaren més que satisfets. Una primera part amb repertori de sarsuela i uns segona amb cançó napolitana i catalana.

Els assistents van poder gaudir, també, amb una degustació de rom cremat. Cal destacar que aquest recital tingué una distribució diferent de la plaça. Les cadires del públic, totes encerclades dins dels arbres de la plaça, miraven vers el carrer Major (fa baixada) i, per tant, la visió era més satisfactòria.

El patrocini d’aquesta vetllada anà a càrrec del càmping La Torre del Sol, i els organitzadors ho volen agrair públicament, així com l’ajut de l’Ajuntament. El proper 8 d’agost, dissabte, aquest recital serà repetit al càmping de la Torre del Sol, amb un repertori un xic diferent. Una esplèndida vetllada que desitgem que no sigui la darrera.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

pdf

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.

Top