Ets aquí
Inici > General > Esports > L’ESCOLA DE CICLISME DE MONT-ROIG ORGANITZA LA VI CURSA DE LA COPA CATALANA DE BTT

Redacció

17-05-2018

L’Escola de Ciclisme de Mont-roig va organitzar, el passat diumenge dia 13 de maig la 6a prova de la Copa Catalana de Ciclisme en les categories de pre-benjamí, benjamí, principiants, aleví i infantil de BTT, en una matinal a tocar del parc de l’Era, a l’entorn del qual es va traçar un circuit per a totes les categories.

La Copa Catalana consta de 14 curses en total i hi ha molta participació. A Mont-roig s’hi van inscriure un total de 176 corredors en les diferents categories. Un  gran èxit, doncs, de participació.

L’organització de la prova, com ja hem dit, anà a càrrec de l’Escola de Ciclisme de la nostra Vila, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Ciclisme, l’Ajuntament de Mont-roig i la Policia Local. Felicitem els organitzadors de la prova que, amb l’ajut dels voluntaris, aconseguiren una molt bona matinal de ciclisme.