Ets aquí
Inici > General > Esports > V CURSA”4 TERMES”, MONT-ROIG 18 DE FEBRER DE 2018

V CURSA”4 TERMES”, MONT-ROIG 18 DE FEBRER DE 2018

Redacció

27-02-2018

Una nova Cursa “4 Termes”. Enguany ha arribat a la V edició. Fou el proppassat diumenge dia 18 de febrer. Un nou èxit de participació i d’organització del Centre Excursionista l’Areny. Vora set-cents atletes s’hi havien inscrit en les tres modalitats de la cursa: a la Caminada, de 12 km, s’hi van apuntar 162 persones, a l’Express, de 15 km, 348 atletes i a la Clàssica, de 26,5 km, 138. Vuitanta voluntaris, entre socis i simpatitzants, van fer possible una molt bona organització de l’esdeveniment esportiu, amb bona seguretat, informació, esmorzar, avituallaments, massatges; en resum, una molt bona logística en general.

En acabar les proves, el Sr. Alcalde, el regidor d’Esports i el president del CE L’Areny repartiren els premis als diferents guanyadors.

La prova Clàssica (26,5 km) fou guanyada pel mont-rogenc Pol Vilà (de l’equip Borges) amb 2h 24’ i 13’’, 2n Àlex Llaveria (independent) i el 3r fou el també mont-rogenc Aleix Toda també de l’equip Borges. En categoria femenina fou Tatiana Rojas qui va guanyar.

La prova Express (15 km) fou guanyada per Abel Carretero (Borges) i 4t fou el mont-rogenc Alfonso Calderón (Running Gpeaceworld Yoga). Edurne Zazpe (Trail Tarraco), fou la guanyadora en categoria femenina i la mont-rogenca Núria Florencio (Serres Mestral) fou la 2a classificada.

També destacarem la victòria, en categoria júnior femenina, de la nostra convilatana Laia Borràs del CE L’Areny amb 1h 53’43’’.

Del nostre Centre Excursionista el 1r classificat en la Clàssica fou l’Alejandro Roche i en l’Express Carles Salsench (masculí) i la Flor Márquez ( femenina) que també fou 5a de la general.

La 4 T és la primera cursa de l’any en el circuit de les nostres contrades. Excel·lent idea.

Moltes gràcies, CE L’Areny, per la vostra  superba organització. Ja sou un referent d’aquest tipus de proves i cal que continueu així durant molts anys! També volem donar les gràcies als patrocinadors: Saldent, centre d’odontologia integral, Bar Plaça, Càmping la Torre del Sol, Càmping Els Prats Village, Tuset electricitat, aigua, gas, i afins, Vivers Gassó, Truck Frenos i l’Ajuntament de Mont-roig. Col·laboradors: Gamma, Visport la Creu Blanca, Hawo Fruits, Ecoverd, La Borda d’en Manel, Cal Sendra, Esport Armobal, Borges, Sic 19, Pensat per a tu, Miquel acupuntura- naturopatia, Wala, Càmping Prades, Can Manel, Laia Insausti fisioterapeuta, FontDalt, Estudi Marcel·la, L’agrobotiga, Virgínias, Aquatonic, Termes Montbrió, Olis Solé, Supermercados Consum, Esclat, mgc fisioteràpia, RehabMedic i Pierre Vacances. Sense tots ells, la Cursa 4 Termes seria pràcticament impossible.

20180227 Cursa 4 Termes

Top