Ets aquí
Inici > General > Esports > ELS NOSTRES ATLETES AGERMANATS DE CAUDEBEC (NORMANDIA) TORNEN A SER ENTRE NOSALTRES PER LA V CURSA “4 TERMES”

ELS NOSTRES ATLETES AGERMANATS DE CAUDEBEC (NORMANDIA) TORNEN A SER ENTRE NOSALTRES PER LA V CURSA “4 TERMES”

Miquel Anguera, “Beatet”

27-02-2018

Des del nostre agermanament amb el municipi de Caudebec-lès-Elbeuf (Normandia) el 2009, els nostres amics normands no han deixat de venir a Mont-roig, grans amants com són de l’esport i de l’atletisme en particular.

Abans del començament de les curses “4 Termes”, ja venien a Mont-roig i participaven en les mitges maratons de Tarragona i Cambrils i també s’hostatjaven a la nostra estimada Ermita i des que es celebra la 4T a casa nostra no han dubtat a participar en el nostre esdeveniment esportiu per excel·lència com és aquesta prova en les tres modalitats.

Enguany han estat 16 els normands que han estat entre nosaltres i, com sempre, s’han emportat un gran record i satisfacció. Han marxat amb la voluntat de tornar l’any que ve perquè, donades les circumstàncies de la nostra prova de muntanya (cosa que a Normandia no és possible, donada la planúria del seu terreny) fa que aquesta prova nostra sigui, per a ells, molt atractiva i única.

20180227 Atletes de Caudebec

Top