Ets aquí
Inici > General > Noticiari > UN APLAUDIMENT PER A LA GERÈNCIA DE NOSTRAIGUA

UN APLAUDIMENT PER A LA GERÈNCIA DE NOSTRAIGUA

Miquel Anguera, “Beatet”

06-01-2021

Poc abans d’acabar aquest penós 2020, em vaig adonar que Nostraigua, l’empresa municipal que s’ocupa de gestionar tot el cicle integral de l’aigua al nostre municipi, havia canviat els cartells dels diferents pous i dipòsits que donen servei a les llars de la nostra comunitat, i que estan dispersos en molts llocs del nostre entorn i terme municipal. Havien estat canviats aquest proppassat desembre.

Amb sorpresa i satisfacció, vaig poder observar que dits cartells eren nous i estaven correctament retolats, havent-se corregit alguns errors sintàctics que s’hi veien en els anteriors. Avui, doncs, em cal felicitar la gerència de Nostraigua, per haver escrit correctament els esmentats placards.

Sempre he estat molt crític amb la poca atenció que, en massa casos i en general (no solament en l’administració) es dona a l’escriptura en la nostra llengua d’alguns escrits, fulletons, díptics, cartells, etc. podent-s’hi veure faltes d’ortografia i sintaxi. La més flagrant de totes: “Mont-Roig”, amb aquesta punyetera “R” majúscula.

De la mateixa manera que sempre estem a punt de criticar qualsevol cosa que no ens sembla bé (jo també, ho confesso), crec que també hauríem de felicitar quan les coses es fan bé (o es rectifiquen), com és el cas de Nostraigua, en aquest canvi dels cartells vells.

Alguns responsables municipals n’haurien de prendre nota i saber rectificar.

N’hi ha massa cassos, encara. Voldria recordar que encara resten per arranjar els cartells del “Camí de les Noies”, Estany SALAT, el CAP de Mont-roig (no val parlar de competències) i un llarg etcètera.

Potser en aquest any que acabem d’encetar hi haurà més sensibilitat en aquests temes. S’admeten apostes???

Top