Ets aquí
Inici > General > Noticiari > UN ANY DEL “RESSÒ MONT-ROGENC” DIGITAL

UN ANY DEL “RESSÒ MONT-ROGENC” DIGITAL

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

03-02-2016

Ara fa un any, el 3 de febrer de 2015, que vàrem començar a actualitzar notícies en aquest web de Ressò mont-rogenc. Han estat un total de 201 notícies, unes 17 al mes. A més, també hi ha dos llibres: “Emili Soler i Fors, mestre de Mont-roig. L’edifici de les escoles: història de la se­va construc­ció. I altres fragments de les seves memòries”, en el qual es descriu amb detall la seva relació amb Mont-roig (del 1896 al 1911). I “Joan Miró: Del Pal de ballarí a l’Escala de l’evasió” de Martí Rom.

Desglossant per seccions, són: Noticiari: 54, Món municipal: 25, Història: 18, Llengua: 9, Miró i Mont-roig: 26, Pedra seca: 11, Esports: 14, Col·laboracions: 37 i Opinió: 7.

Us recordem que hi ha la possibilitat d’enviar suggeriments o qualsevol informació mitjançant l’opció “Escriu-nos”.

Si us doneu d’alta a “Rebre informació” us enviarem al vostre correu electrònic, a l’inici de cada mes, la informació de les notícies que hem actualitzat durant el darrer període mensual. Aquesta tramesa s’està fent des del començament, febrer de 2015. Ara ja ho estem fent a un bon grapat d’adreces.

Finalment, us recordem que al web hi ha l’opció de fer una “Cerca” per alguna paraula significativa. Us donarà la relació de notícies relacionades.

En aquests primers dotze mesos hem tingut una mitjana mensual de 1.621 consultes, unes 405 a la setmana.

La gran majoria d’aquestes consultes es fan des de l’Estat espanyol, i més concretament des de Catalunya. Però cal esmentar que també n’hi ha una quantitat prou rellevant dels Estats Units, França, Alemanya i Regne Unit. Després tenim un altre grup de països: Itàlia i Xina. I, finalment, hi ha algunes consultes des: Holanda, Suècia, Lituània, Letònia, Rússia, Romania, Bulgària, Grècia, Turquia, Marroc, Japó, Vietnam, Canadà, Mèxic, Panamà, Brasil, Uruguai, Argentina i Xile. Fa il·lusió trobar consultes de països tan remots. Mai les informacions del poble havien arribat tan lluny. S’annexa un mapa dels orígens de les visites.

Aquestes visites s’han fet un 73% des d’ordinador, un 5% des de tauleta i un 21% des de telèfon mòbil.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Visites RESSÒ 1 any

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

pdf

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top