Ets aquí
Inici > General > Opinió > SPAIN IS DIFFERENT …

SPAIN IS DIFFERENT …

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Miquel Anguera “Beatet”

23-03-2015
Jo em pensava que la meva capacitat de sorpresa (negativa, en aquest cas), ja havia arribat al seu límit, però es veu que no.

Això ve a tomb perquè l’altre dia vaig assabentar-me, mitjançant un periòdic, que quan el ministre de Justícia, Rafael Catalá, fou inquirit sobre la no extradició a l’Argentina d’exministres franquistes, acusats de crims contra la humanitat, a petició de la jutgessa argentina Servini, l’esmentat ministre contestà, que “… els acusats es van limitar a aplicar la llei d’aquell moment (signant penes de mort) i que els presumptes delictes ja havien prescrit…”. I es va quedar tan tranquil!

Segons aquest ministre, doncs, Adolf Hitler (que, a més, havia guanyat les eleccions a Alemanya, cosa que Franco mai va guanyar) tenia tot el dret a fer tot el que va fer entre 1939 i 1945, Holocaust inclòs, perquè unes eleccions i el poder l’avalaven. Apa, senyor ministre vagi a Alemanya i exposi la mateixa teoria que a Espanya, per exculpar els nazis dels seus crims, a veure què passa! Estarem atents!

Tal i com deia l’inefable Fraga Iribarne: Spain is diferent ![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]pdf[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.

Top