Ets aquí
Inici > General > Esports > EL C.A. MONT-ROIG, CAMPIÓ DE QUARTA CATALANA DE FUTBOL

EL C.A. MONT-ROIG, CAMPIÓ DE QUARTA CATALANA DE FUTBOL

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Miquel Anguera “Beatet”

24-03-2015

Després de 29 anys sense ésser-ho, el C.A. Mont-roig va obtenir el passat dissabte 21 de març i una jornada abans d’acabar el torneig, el Campionat de 4a Catalana sènior de futbol, grup 24, al camp municipal de futbol.

Amb una contundent victòria sobre l’Espluga de Francolí, per 4 a 0, i amb un pòquer de gols del Lluís Anguera (el davanter més resolutiu) el C. Atlètic va fer embogir la gran quantitat de mont-rogencs que els van anar a fer costat en una tarda de futbol amb unes condicions meteorològiques ben dolentes (aigua, fang, etc.). Les xarxes socials havien demanat una àmplia presència d’aficionats i, aquests, no van fallar. Amb pancartes, timbals, coets, crits d’ànim, etc. durant tot el partit, els aficionats de l’equip local es feren sentir i, al final del partir, ja campions, tot el públic esclatà amb forts aplaudiments, crits, deixant anar la joia acumulada i els nervis després de tants anys sense aconseguir el preuat títol de campió. Unes ampolles de cava, amb mullada inclosa, iniciaven el començament de la celebració del títol. La propera temporada, doncs, es podrà jugar a 3a categoria catalana, amb un bon equip i esperem que ens doni igual satisfacció com en aquesta.

Una rua amb un petit camió i amb tots els jugadors de l’equip van passar pels carrers del poble fent-se sentir amb crits, clàxons, etc. fent parada per celebrar-ho als bars Plaça, Bàscula, Mont-roig i Bucèfal, i donant les gràcies a tothom (especialment als seus col·laboradors). Després de la sorollosa cavalcada festiva i alegre ho celebraren amb un generós piscolabis. S’ho mereixien! La més cordial enhorabona per al C.A. Mont-roig, un club de futbol de 93 anys de vida!

Els artífex d’aquesta gesta són: Joaquim Pujol, els germans Ricard i Eduard Blanch, els germans Xavier i Lluís Anguera, Sergi Anguera, Marc Anguera (per lesió no surt a la foto), Joan Martínez, Marc Giménez, David Martínez, Gerard Garcia, Jordi Casagran, Marià Cabré, Abbàs, Rubén Aparicio, Ferran Larroya, Luismi Salmerón, Sergi Rofes, Javi Martel (entrenador), Javi Arànega (delegat de l’equip, no surt a la foto) i Joaquim Gassó, (no surt a la foto) fins ara president del club. Per molts anys, C.A. Mont-roig![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

??????????

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

??????????

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]pdf[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.

Top