Ets aquí
Inici > General > Esports > SET AMICS DEL CLUB RCC CA DE CAUDEBEC-LÈS-ELBEUF (NORMANDIA), PARTICIPEN EN LA IX CURSA DELS 4 TERMES

SET AMICS DEL CLUB RCC CA DE CAUDEBEC-LÈS-ELBEUF (NORMANDIA), PARTICIPEN EN LA IX CURSA DELS 4 TERMES

Miquel Anguera, “Beatet”

20-02-2023

Tal com escrivia en l’article penjat l’altre dia sobre la IX Cursa dels 4 Termes, referint-me sobretot, a l’exquisida organització del CE l’Areny, als 140 voluntaris i al servei de massatges, avui voldria posar en valor els atletes del Racing Club Caudebecais Cross Athlétisme (RCC CA) de Caudebec-lès-Elbeuf (Normandia-França), amb qui estem agermanats des l’any 2009. L’esmentat club fou creat l’any 2011, un any abans que el nostre CE l’Areny.

Això ho escric perquè des la Primera Cursa dels 4 Termes (any 2014) que els amics de Caudebec-lès-Elbeuf venen a Mont-roig per participar en aquesta magnífica cursa de muntanya com és la 4 Termes. Abans del 2014, ja venien a Mont-roig, a l’Ermita, (de fet, des la data del nostre agermanament, l’any 2009). Aleshores corrien (corríem), a les mitges maratons de Tarragona, Salou, Cambrils… i des del 2014, com ja hem escrit, la 4 Termes (excepte el 2021, per la pandèmia). No han fallat cap any! D’això se’n diu fidelitat a un poble, un paisatge, uns amics!

Recordo que l’organització de l’Areny i de l’Escola d’Atletisme van fer un regal als amics normands de 100 calçots cuits per l’empresa mont-rogenca “arran de terra”, i que els hi van coure, expressament, el dilluns dia 13 abans que retornessin a la seva Normandia. Un detall per part d’ “arran de terra” que vull agrair públicament.

Un altre detall que van agrair molt, i en restaren molt satisfets, fou el servei de massatge que el CE l’Areny havien preparat per després de la cursa. Ens van dir que l’havien trobat molt bo, professional i eficient. Així ho deixo escrit!!

Per acabar, m’agradaria recordar (com gairebé cada any) que, donat que estem agermanats amb aquesta preciosa vila normanda, fora bo que es potenciés d’una vegada per totes la línia d’intercanvi que havíem tingut amb ells l’any 2009 i 2010. Es va anar a casa seva l’any 2009, 2010 i 2011, amb els grallers, els gegants, el Coro Rociero, es va celebrar una calçotada, vam intercanviar llibres amb la seva biblioteca, però va restar pendent l’intercanvi entre escoles i instituts dels nostres municipis i ara, veient que hi ha molt jovent que agafen el francès com a 2a llengua estrangera, crec humilment que fora bo de recuperar aquest projecte. Recordo que els amics normands ja fan intercanvis amb britànics, txecs, alemanys, italians… només faltem nosaltres… Evidentment, no depèn de mi sinó de l’Ajuntament i la pertinent regidoria, a qui pregaria que ho estudiessin (dissortadament, crec que no serà pas així. Al temps… No em doldria gens ni mica haver de demanar disculpes…)

(Per tenir tota la informació de la IX Cursa dels 4 Termes del passat 12 de febrer, la podreu trobar a: www.Cursa4termes.com).

.

.

Top