Ets aquí
Inici > General > Noticiari > SANT JORDI 2017

SANT JORDI 2017

Redacció

25-04-2017

Enguany Sant Jordi ha caigut en diumenge. Fins fa ben poc, els llibreters i el comerç lligat a la festa del patró de Catalunya miraven amb recel quan dita festivitat queia en diumenge per allò que si és data festiva, si fa bo, si la gent marxa…

Enguany tots els mitjans parlen de resultats positius en la Diada del nostre Patró i és que està tan arrelada en els catalans aquesta festa que poc importa ja, si és festa laboral o no. La gent hi participa majoritàriament i això és el que compta.

Mont-roig, un any més, ha gaudit de la munió d’activitats que hi havia programades per l’Ajuntament i hi ha participat d’allò més. Tant a Mont-roig com a Miami la festa ja va començar el divendres dia 21 a la Biblioteca Joan Miró, amb activitats per a la mainada. Concert a Miami de l’Aula de Música Baptista Nogués i a Mont-roig inauguració de l’exposició de fotos de la Coral Sant Miquel.

El gros dels actes es va deixar per al diumenge dia 23, a la plaça de l’Església, amb l’actuació dels Grallers de Mont-roig i del Barri de Dalt Pitota i Pitot, seguit d’un espectacle infantil, ballada de sardanes a càrrec del Grup Sardanista La Rotllana Mont-rogenca i  per acabar, a la plaça de Joan Miró, concert de la Coral Sant Miquel i la Coral Noves Veus de Vinyols i els Arcs. Tot això ben amanit amb la tradicional venda de llibres i de roses, com no podia ser d’una altra manera.

A Miami, la festa s’ubicà a la plaça del Polivalent, amb venda de roses i taller de manualitats, sardanes, espectacle sobre Sant Jordi i actuació de la batucada Miami Sona.

Sant Jordi

Top