Ets aquí
Inici > General > Miró i Mont-roig > ROSA MARIA MALET S’ACOMIADA DE LA DIRECCIÓ DE LA FUNDACIÓ MIRÓ DE BARCELONA

ROSA MARIA MALET S’ACOMIADA DE LA DIRECCIÓ DE LA FUNDACIÓ MIRÓ DE BARCELONA

Junta Centre Miró de Mont-roig

15-07-2017

El passat 11 de juliol, al vespre, a la Fundació Miró ubicada a la muntanya de Montjuïc de la ciutat Comtal, tingué lloc la Festa Amics 2017 (anual).

Aquest any, aprofitant que la Rosa Maria Malet, directora de dita Fundació des del 1980, s’acomiadarà a finals d’any de la direcció per jubilació, dita entitat (Amics de la Fundació Joan Miró) va voler retre homenatge a l’encara directora de dita Fundació. Va parlar en Jaume Freixa (president de la Fundació) el qual deixà ben palès el gran treball de l’homenatjada i el gran creixement de la Fundació en tots aquests 37 anys de treball fructífer i intens en la seva direcció i que han aportat molt en aquest món tan complex com és la direcció d’una fundació tan gran. L’homenatjada també prengué la paraula per agrair a tots els presents aquell acte i, especialment, als seus companys de treball en tots aquests llargs anys.

La Junta del Centre Miró de Mont-roig no va voler deixar passar l’ocasió de saludar i ser presents en aquest acte tan emotiu, simpàtic i molt merescut. Ja fa més de 25 anys que tenim el goig de poder compartir la coneixença i amistat amb aquesta gran treballadora, que coneix a bastament el món mironià i, de retruc, el nostre poble de Mont-roig. La Rosa Maria Malet, quan estigui jubilada continuarà treballant en el món de Joan Miró essent membre de les tres fundacions mironianes: de Palma, de Barcelona i de Mont-roig. Enhorabona Rosa Maria i per molts anys !

20170715 Rosa M. Malet s’acomiada

Top