Ets aquí
Inici > General > Col·laboracions > REVETLLA DE SANT JOAN, FLAMA DEL CANIGÓ

REVETLLA DE SANT JOAN, FLAMA DEL CANIGÓ

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Miquel Anguera “Beatet”

26-06-2015

Un any més (i ja en van 41) l’Associació de Veïns Muntanya Roja vam ser els encarregats d’anar a Reus, a la plaça de la Llibertat, per poder recollir la Flama del Canigó i celebrar la festa nacional dels Països Catalans com es mereix. La pubilla de Mont-roig, la Marina Nolla i les seves dames d’honor: la Maria Jiménez i la Vanila Sales ens van acompanyar així com també d’altres mont-rogencs.

En tornar de la capital del Baix Camp, la mainada de l’Escola de Ciclisme de Mont-roig ens estava esperant als 7 Ponts amb les seves bicicletes per fer una bicicletada popular, en forma de cercavila (av. de Reus, Riba i Mestre, plaça de Miramar, av. de Catalunya, Indústria i zona esportiva) i portar la flama a l’esplanada a tocar del Centre de Dia i encendre la foguera (foguerada, a Mont-roig), que va ser grandiosa, vistos tots els mobles vells que ens estaven esperant.

Posteriorment, a la Pista d’Estiu, la pubilla de Mont-roig va llegir el missatge dels Focs de Sant Joan, per continuar amb el sopar popular a la fresca que hom havia portat per a l’ocasió. Els quintos 2015 tenien preparat el servei de bar pertinent. Malauradament, a mig sopar, la pluja va fer acte de presència (uns set litres d’aigua van caure) i, de sobte, va haver d’acabar la festa d’enguany (quan encara faltava l’espectacle de màgia i la discoteca mòbil). Llàstima del temps! Què hi farem! Fins l’any que ve![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

La pubilla, Marina Nolla, al mig de les dames d'honor
La pubilla, Marina Nolla, al mig de les dames d’honor

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Moment de la recollida de la Flama a Reus
Moment de la recollida de la Flama a Reus

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Encenent la fogarada
Encenent la fogarada

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

La fogarada a Mont-roig
La fogarada a Mont-roig

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

pdf

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.

Top