Ets aquí
Inici > General > Noticiari > L’AMBULÀNCIA DELS SSTT DE SALUT TORNA A TENIR BASE A MONT-ROIG A L’APARCAMENT DE LES CREUS A TOCAR DEL CAP

L’AMBULÀNCIA DELS SSTT DE SALUT TORNA A TENIR BASE A MONT-ROIG A L’APARCAMENT DE LES CREUS A TOCAR DEL CAP

Miquel Anguera, “Beatet”

23-08-2022

El novembre de 2020 el servei d’ambulància va haver de marxar de Mont-roig per problemes logístics (aliens a l’Ajuntament), amb l’evident disgust de la població, lògicament, així com també de Pratdip, Colldejou i Vilanova.

El 19 de juny de l’any passat, Mont-roig va tornar a disposar d’aquest important servei d’ambulància que es va ubicar a l’aparcament de la Casa de la Vila a la carretera de Colldejou i, dissortadament, al cap de poc temps va tornar a deixar la nostra Vila, també per problemes logístics, aliens a l’Ajuntament.

Novament, des de principis de juny d’enguany i esperant que sigui per molt de temps, tornem a tenir el necessari servei d’ambulància, ara en una estança autònoma i ben equipada, ubicada al fons de l’aparcament de les Creus, darrere del CAP (carrer del Dr. Sagarra).

Volem agrair als SSTT de Salut de Tarragona i al nostre Ajuntament que s’hagi pogut solucionar aquest problema de primera necessitat, tota vegada que, a més, compartim amb les tres veïnes localitats de Vilanova, Colldejou i el Prat.

L’ ambulància al fons de l’aparcament, rera el cap
Top