Ets aquí
Inici > General > Món Municipal > RESUM DEL PLE DEL 13 D’OCTUBRE DE 2016. ORDINARI

RESUM DEL PLE DEL 13 D’OCTUBRE DE 2016. ORDINARI

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

17-10-2016

Assistiren al Ple totes les regidores i regidors, excepte el Sr. Aragonès de la FIC.

01.- Es donà compte dels decrets d’alcaldia del 707 al 845 de 2016. La informació sol·licitada per ERC sobre un decret en el darrer Ple, es referia a una despesa d’assegurança jurídica contractada per l’equip de govern.

02.- Es donà compte dels decrets dels regidors del número 537 al 699 de 2016.

03.- S’aprovà, per unanimitat dels 16 regidors, la modificació de crèdit número 11/2016 pel foment a l’ocupació. Es comenta que són uns 146.000 € i afavoriran 20 persones durant tres mesos. S’arranjaran voreres i es millorarà la mobilitat ocupant 10 persones (3 oficials i 7 peons). Per a la millora de la neteja altres 10: Cinc per a la neteja de vials i espais públics i les altres 5 per a zones verdes i arbrat

04.- S’aprovà, provisionalment i per unanimitat, la modificació puntual número 12 del POUM (Pla d’Ordenació Urb. Mpal.) que es refereix a poder agrupar i/o segregar finques al casc antic segons aprovi l’Ajuntament, cosa que fins ara no es podia fer.

05.- Afers sobrevinguts: no n’hi hagué cap.

06.- Mocions: no se’n presentà cap.

07.- Precs i preguntes: Ciutadans, es queixà de la brutícia en espais naturals. Es comenta la voluntat d’ajuntar, abans de 2017, la vigilància de la caça, abocaments i robatoris en la mateixa empresa. C’s també pregunta sobre el tema de l’obertura del CAP de Miami les 24 hores. Se li comunica que, de moment, tot està igual i que per Setmana Santa es pensa demanar igualment l’obertura de 24 hores. Com estan les obres del poliesportiu de Miami? I les pistes de tennis? Se’l contesta que es confia obrir a principis del proper mes de novembre i que les pistes de tennis es repararan durant les obres al camp de futbol del nucli costaner: A principis de 2017 i/o abans de l’estiu 2017. També s’informà de les properes converses amb Bonmont, sense concretar, pel tema d’activitats esportives i del possible ús de la finca municipal d’uns 50.000 m2.

ERC, també es queixa de la neteja municipal, els abocadors incontrolats i els contenidors no soterrats, voluminosos, residus i que caldria més publicitat  de la deixalleria municipal, del seu horari i informar de la seva gratuïtat. També es pregunta sobre la Festa de l’Oli i el canvi de lloc (un productor ja ha anunciat que no hi participarà). Serà el diumenge 6 de novembre, a tocar del poliesportiu amb esmorzar popular (tot i que Olis Solé ja ha publicitat que ho farà el 30 d’octubre a les seves instal·lacions).

CiU, també es queixa de la neteja tot criticant que no hi hagi plans de manteniment i que les urbanitzacions també estan brutes. També critica que no hi hagi una revisió del servei de neteja, vigilància rural i abocadors il·legals. El regidor Gairal creu que sí que funciona. CiU també critica que l’Escola (Aula) de Música estigui a càrrec de la regidoria de Cultura quan hauria d’estar a Educació. Se’ls contesta que l’expedient havia caducat i que s’ha hagut de tornar a iniciar. El regidor d’Educació (E. López) comunica que s’ha reunit amb els pares de l’Aula de Música a més de sengles reunions a Tarragona i Barcelona amb responsables de dita àrea. Es pensa en la Llar d’Avis per a aquest menester, que Miami no tindrà problemes per legalitzar-la (Escola de Música) i que Mont-roig sí que en tindrà perquè encara no reuneix les condicions necessàries. Es parla d’Escola en dues seus (Mont-roig i Miami) i s’envia als responsables de la Generalitat plànols i diversa informació sol·licitada. CiU critica que la Festa de la Vellesa hagi passat de Cultura a Acció Social. Es contesta que és una cosa natural que es pugui col·laborar entre regidories. També es pregunta (després de 8 o 9 mesos) sobre el pas pel barranc de Rifà (llargament esperat) i es contesta que ja hi ha l’estudi topogràfic pertinent i que la barana del Centre Miró ja està a punt (el regidor Tico Pérez va dir que a finals d’octubre principis de novembre ja estarà col·locada. Quant a les festes, el regidor Redondo va dir a la regidora Annabel Garcia que la convocaria cada cop que hi hagi reunió del Consell Festiu.

 

Sense més preguntes, el Sr. Alcalde aixecà la sessió a les 2 i 20 minuts.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Imatge del ple
Imatge del ple

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

icona-pdf

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top