Ets aquí
Inici > General > Miró i Mont-roig > EL CENTRE MIRÓ A LA V TROBADA DE CENTRES D’ESTUDIS

EL CENTRE MIRÓ A LA V TROBADA DE CENTRES D’ESTUDIS

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

17-10-2016

El Centre Miró ha participat a la “V Trobada de Centres d’Estudis del Camp de Tarragona, la Conca de Barberà i el Priorat” que s’ha fet el dissabte 15 d’octubre al Castell de Masricart de La Canonja.

Les anteriors edicions, on també hi ha participat el centre Miró, s’han fet a: Castell d’Escornalbou (2012), Monestir de Santes Creus (2013), Escaladei (2014) i Montblanc (2015).

Aquesta trobada va estar presidida pel Director dels Serveis Territorials de la Generalitat de Cultura a Tarragona, Jordi Agràs, i el president de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana Josep Santesmases.

Aquestes reunions permeten estrènyer lligams entre els Centres d’Estudis de les nostres comarques.

L’edició d’enguany ha estat dedicada a la “Arqueologia i el món local” i ha permès fer una visita al molt important jaciment del barranc de la Boella de La Canonja.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

20161015-v-trobada-1-p

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

icona-pdf

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top