Ets aquí
Inici > General > Món Municipal > REFORMES ALS POLIESPORTIUS DE MONT-ROIG I MIAMI

REFORMES ALS POLIESPORTIUS DE MONT-ROIG I MIAMI

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

08-03-2016

Fa poques setmanes van començar les obres de reforma dels dos poliesportius del nostre municipi. En el cas de Mont-roig contempla arranjar la coberta (treure la uralita i posar-hi una coberta metàl·lica amb aïllament per evitar les goteres), reformar els banys i instal·lar parquet flotant a la pista. L’import de la licitació fou de 187.596,62 € que estaran subvencionats al 100% pel PEIM 2015 (Pla Especial d’Inversions Municipals) de la Diputació de Tarragona. L’empresa encarregada dels treballs és Artífex, SL i es preveu que les obres durin 8 mesos.

També caldrà fer treballs de pintura, cortines noves, enllumenat de la pista, calefacció, reformar l’espai de fitness, portes, alicatats, lluminàries, construir una passarel·la coberta, finestres, etc. que té una licitació de 406.366,51 € finançada, parcialment, mitjançant el PAM (Pla d’Acció Municipal) de la Diputació de Tarragona que en subvenciona un 74,13 %.

Mentre durin les obres de reforma s’ha habilitat una carpa mòbil (ubicada a la pista d’estiu) perquè els usuaris de l poliesportiu puguin continuar desenvolupant les seves activitats esportives.

També cal dir que al poliesportiu de Miami hi continuen les obres de reforma que, havent començat el passat novembre, s’hi han d’arranjar els vestidors i lavabos.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

El poliesportiu en obres
El poliesportiu en obres

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Icona PDF

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top