Ets aquí
Inici > General > Noticiari > CALÇOTADA POPULAR A L’APARCAMENT DE LA MURADA

CALÇOTADA POPULAR A L’APARCAMENT DE LA MURADA

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

09-03-2016

Organitzada pel Barri dels 6 Carrers, el passat diumenge 6 de març, a partir de la 1 del migdia, tingué lloc una calçotada popular on s’hi reuniren dues-centes cinc persones, que desafiaren el mal oratge (fred i vent) que va fer durant tot el matí.

L’aparcament de la Murada fou el lloc elegit per fer aquesta festa tan nostrada com és menjar calçots. Vist el mal temps, s’intentà canviar la ubicació de la festa (i anar a la plaça de l’Església), però ja era massa tard per fer el canvi.

Hi havia 3 menús: de 12,95, 8 i 7 €. La menja comprenia calçots, romesco, carn a la brasa, vi, aigua, gasosa i postres. Un concurs de romesco també tingué lloc en el programa de la calçotada i els guanyadors foren: 1a Neus Casagran, 2n Joan Pallejà i 3a Amèlia Bargalló.

La calçotada va tenir molt bona acollida i hom va lloar l’organització (els calçots al punt, la salsa de romesco excel·lent, l’espera ben curta, etc.). En fi, per felicitar els organitzadors i demanar que no sigui l’última![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Calçotada popular
Calçotada popular

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Icona PDF

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top