Ets aquí
Inici > General > Esports > RAÜL FONT, EL MITE DEL FUTBOL MONT-ROGENC, ENS DEIXA

RAÜL FONT, EL MITE DEL FUTBOL MONT-ROGENC, ENS DEIXA

Miquel Anguera, “Beatet”

18-11-2017

El passat 30 de setembre, dins la Festa Major, s’inaugurava la gespa artificial del camp municipal de futbol. Amb dita inauguració, en Raül Font i Vernet rebia (juntament amb una bona colla d’ex-jugadors del Club Atlètic Mont-roig, fins a l’any 1955) un sentit i emotiu homenatge dels aficionats mont-rogencs. Ell va fer la sacada d’honor del partit.

Qui ho havia de dir que, poques setmanes després, ens havia de deixar! En Raül, tot un mite del futbol de Mont-roig, del nostre Club i també del Reus Deportiu, va traspassar a l’edat de 83 anys el proppassat 14 de novembre. Tot el món del futbol mont-rogenc està de dol, perquè en Raül sempre ha estat un referent per l’amor que sempre tingué per  aquest esport, tant quan jugava (fins passats els 40 anys,) com després quan va ser l’entrenador  de molts mont-rogencs i rebíem els seus consells i suggeriments. En Raül respirava futbol tot el dia i qui sap si també tota la nit!

S’hi ha d’anar!”, una de les seves frases preferides que ens deia poc abans de sortir a jugar un partit. No suportava que busquéssim excuses quan obteníem un mal resultat, queixant-nos de l’àrbitre, i sempre ens deia: “Haguéssiu estat guanyant per 5 a 0, ara no us queixaríeu de l’àrbitre!”. Tot un extraordinari personatge, generós com ningú, que tothom ha estimat i que ha deixat una petjada inesborrable a tot Mont-roig.

Raül, tu que sempre has estat un esperit lliure i que tant has estimat el futbol i el teu poble et volem dir que t’enyorarem moltíssim i que sempre estaràs en el nostre cor!

20171118 Mor Raül Font

Top