Ets aquí
Inici > General > Esports > PRIMERA CURSA DELS 4 TERMES KIDS, NOU ÈXIT DEL CE L’ARENY

PRIMERA CURSA DELS 4 TERMES KIDS, NOU ÈXIT DEL CE L’ARENY

Miquel Anguera, “Beatet”

26-04-2023

El passat 16 d’abril, diumenge, el C.E. l’Areny va organitzar la I Cursa 4 Termes Kids, amb sortida i arribada a l’entorn de la mil·lenària Cova d’en Patou, al peu de la nostra estimada Ermita.

Es van inscriure 175 atletes (petits i joves) entre els 5 i els 18 anys i té força mèrit perquè el dia fou rúfol, amb vent, sol, fresca i mal temps que no convidava massa a fer esport. Era la 5a prova del Circuit Català d’Escoles Trail de la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya) i tingué també notable èxit de públic. Cada categoria tenia el seu circuit i en ells hi havia canvis de terreny, arena, pedra, cordes… en fi, per a tots els gustos.

Les diferents categories foren: Sub 6 anys, amb un recorregut de 750 m, Sub 8 amb 1.450 m, Sub 10 amb 2.650 m, Sub 12 amb 3.300 m, Infantil amb 4.750 m, Cadet amb 9.000 m i Juvenil que no es va disputar perquè només hi havia un sol inscrit.

En total són 8 les proves de la FEEC en les nostres contrades i el que es busca és el foment  de la participació del jovent i la canalla en les curses de muntanya i donar embranzida a les diferents escoles del territori.

A destacar els vora 100 voluntaris que van fer possible, un cop més, la bona organització de la cursa i el seu èxit. També hem de destacar el suport econòmic i la  col·laboració del Bar La Plaça, Saldent, Miquel (acupuntura i massatges), Càmping Joan, Càmping la Torre del Sol, Taller Mecànic Mont-roig TMM Komatsu, Nostreserveis, l’Ajuntament de Mont-roig, Cal Sendra i Font Dalt.

Resumirem la matinal de la I Cursa 4 T Kids, dient que, un cop més, el CE l’Areny ha demostrat que té la mida presa en tots aquests esdeveniments esportius i que continuen acaparant aplaudiments de tots els participants en aquestes curses. Gràcies CE l’Areny i que per molts anys pugueu continuar en aquest camí tan altruista!!

.

.

.

.

Top