Ets aquí
Inici > General > Història > PRESENTAT EL DARRER LLIBRE DE MARTÍ ROM: “MONT-ROIG: ESBERLES D’UN MOSAIC ESBOCINAT”

PRESENTAT EL DARRER LLIBRE DE MARTÍ ROM: “MONT-ROIG: ESBERLES D’UN MOSAIC ESBOCINAT”

Redacció

17-07-2019

El proppassat divendres 12 de juliol, a 2/4 de 9 del vespre, fou presentat el darrer llibre de Martí Rom amb el títol suara esmentat.

Davant d’una cinquantena de persones i a la sala del Nou Bar Martí, en Miquel Anguera, per l’AVMR, l’editor del llibre Alfred Arola (Arola Editors), i l’autor del mateix, en Martí Rom, prengueren la paraula per explicar els motius de la publicació de l’esmentat llibre.

L’autor va explicar, a grans trets, el contingut del llibre que resumeix els seus escrits sobre història de Mont-roig, fets, projectes, anècdotes, personatges, etc. que s’han anat publicant a la nostra revista local, Ressò mont-rogenc, durant més de tres dècades. És un llibre molt extens (més de 650 pàgines, sense cap fotografia) i recordarem que no parla sobre la figura de Joan Miró (que ja ho fa en dos altres extensos llibres), ni sobre la pedra seca perquè ja n’havia escrit, a bastament, en un altre llibre publicat l’any 2007, amb la mont-rogenca Esther Bargalló i la col·laboració d’altres companys.

Resulta evident que la publicació d’aquest llibre sobre fets històrics servirà, i molt, a les futures generacions que vulguin aprofundir en la coneixença de la història del nostre poble com, òbviament, passa amb tots els llibres d’història que es van publicant, arreu.

L’editor va explicar que curiosament la primera comanda que havien rebut a web de l‘editorial era d’Austràlia.

Vam poder saludar i agrair, en dita presentació, la presència dels regidors/ores Remei Benach, Irene Aragonès, Abbas Amir i Manel Vilajosana.

Top