Ets aquí
Inici > General > Noticiari > PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “LLITS A LA INTEMPÈRIE” TEXTOS EN PRO DELS REFUGIATS

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “LLITS A LA INTEMPÈRIE” TEXTOS EN PRO DELS REFUGIATS

Redacció

01-04-2017

Una quarantena de persones es van trobar a la biblioteca Joan Miró de la nostra Vila per assistir a la presentació del llibre “Llits a la intempèrie. Textos en pro dels refugiats”.

Les autores, el col·lectiu literari i amical 5J, està integrat per Montse Farrés, Txell Granados, Marta Magrinyà, Fina Veciana i la mont-rogenca Agnès Toda.

La presentació de l’acte la feu el mont-rogenc Eduard Boada i la regidora de Cultura també hi digué unes paraules de presentació i agraïment. També prengueren la paraula tres de les autores del llibre i es recitaren fragments d’alguns dels poemes que conté el nou llibre. També col·laboraren en la presentació els músics Guillem Anguera (acordió diatònic) i Fito Luri (guitarra i veu) que ens oferiren una cançó, cadascú d’ells, que estan incloses en els seus darrers treballs discogràfics.

Una preciosa vetllada literària que posà de manifest el drama humà dels refugiats i com els països que conformen la tan orgullosa Europa, plena d’interessos, mira cap a un altre cantó en aquest tema tan punyent i vergonyós. L’Estat espanyol, per exemple, ni arriba al cinc per cent d’acolliments al qual s’havia compromès. Sense comentaris…

Presentació del llibre

Presentació llibre

Top