Ets aquí
Inici > General > Noticiari > PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “LA KOBLA D’EN TAUDELL 20È ANIVERSARI”

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “LA KOBLA D’EN TAUDELL 20È ANIVERSARI”

Redacció

05-10-2023

Amb l’Església Vella plena i dins del marc de la Festa Major d’enguany, la Kobla d’en Taudell i el CEM van presentar el passat dimecres 27 de setembre l’esmentat llibre que resumeix tota la vida musical d’aquest grup tan nostrat. L’acte també tingué una part musical, amb l’actuació de la Kobla que rebé molts aplaudiments i, al final de l’acte, el  llibre presentat fou regalat als assistents.  

Moltes fotografies, curts i suficients escrits, moltes anècdotes i moltes partitures musicals de les seves cançons fan que aquest volum de poc més de 100 planes ens posin al dia de tota la seva vida artística. També destaquem l’exhaustiva llista de tots els músics que han tocat i/o col·laborat amb la formació mont-rogenca al llarg d’aquests 20 anys (2002-2022).

.

.

També esmentarem el viatge que la Kobla feu per Occitània i algunes de les seves nombroses actuacions. També hi consta la llista d’agraïments, bibliografia, fotografies, etc. Resumint, direm que és un llibre molt amè, fàcil de llegir i mirar i que, amb un sol matí o tarda, es pot llegir i/o mirar, fàcilment. Ambdues coses són ben recomanables.

Només ens resta desitjar a la Kobla d’en Taudell una llarga i profitosa vida musical i, si pot ser, que tots nosaltres ho puguem veure i, sobretot, escoltar-los. Per molts anys, Kobla!!

.

.

El Josep Quesada signant llibres

.

.

Top