Ets aquí
Inici > General > Món Municipal > PLE, SESSIÓ ORDINÀRIA, DEL 14-01-2015

PLE, SESSIÓ ORDINÀRIA, DEL 14-01-2015

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Miquel Anguera “Beatet”

09-02-2015

Ordre del dia:
1.- S’aprova l’acta de la sessió anterior.

2.- Es dóna compte dels decrets d’Alcaldia, del número 650 al 895 de 2014 (no hi ha cap comentari al respecte).

3.- S’acorda bonificar en un 50% l’impost municipal per a la instal•lació d’un ascensor al número 24 del carrer de Riba i Mestre de Mont-roig.

4.- S’aprova la contractació de bous i vaquetes per a les festes de Sant Jaume de Miami (a destacar que el Sr. Aragonès, de l’equip de govern, hi va votar en contra).

5.- Es resolen les al•legacions als pressupostos del present 2015. Hi va haver 3 votacions. L’equip de govern presenta la primera al•legació per afegir-hi un Pla d’Ocupació per lluitar contra l’atur. S’aprova.

CiU en presenta una altra sobre el menjador social, sobre la publicitat del polígon industrial, altres qüestions econòmiques, etc. i només li dóna suport el mateix grup de CiU. Es rebutja. La tercera al•legació s’aprova i consistia en lligar els dos punts anteriors. Posteriorment, es va exposar al públic durant els 15 dies pertinents per a la seva aprovació final.

Als precs i preguntes el grup municipal del PSC preguntà al Sr. Gairal (medi ambient) si s’havia fet el tractament per a l’eradicació de la processionària del pi i també demanà explicacions del per què l’equip de govern havia incorporat el Sr. Eduard Planes a l’executiu municipal. El nou regidor no adscrit apel•là a la llibertat i a les ganes de treballar fins al darrer moment, esperant les properes eleccions municipals del maig.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]pdf[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.

Top