Ets aquí
Inici > General > Esports > ELS AMICS NORMANDS DE CAUDEBEC HAN TORNAT A MONT-ROIG PER LA VII CURSA DELS 4 TERMES

ELS AMICS NORMANDS DE CAUDEBEC HAN TORNAT A MONT-ROIG PER LA VII CURSA DELS 4 TERMES

Miquel Anguera, “Beatet”

23-02-2020

Dins el marc de les curses dels 4 Termes, cada any des la primera edició del 2014, cap any han deixat de venir els nostres amics normands de Caudebec-les-Elbeuf (Alta Normandia), amb els quals estem agermanats des del 2009.

Quan el CE L’Areny encara no organitzava les curses dels 4 Termes, els amics de Caudebec venien igual a Mont-roig (des de l’any 2010) i corrien les mitges maratons de Tarragona, perquè l’atletisme és la seva passió. El seu club es diu Racing Club Caudebecais Cross Athletisme i ja porten molts anys fomentant, organitzant i practicant l’atletisme i el cross.

Enguany no podia ser diferent i han volgut tornar altre cop a gaudir del nostre entorn i practicar el que més els agrada. Al mateix temps, fan una mica de turisme i passen un bon cap de setmana a la nostra entranyable Ermita. De fet, és l’únic grup que continua aquell agermanament del 2009. Crec, honradament, que des dels dos ajuntaments (Caudebec i Mont-roig) s’hauria de potenciar més aquesta activitat (molt estesa en d’altres països) perquè només pot portar coses positives, especialment en el camp dels esports, cultura, social, municipal i ensenyament. A més, ja en tenim experiència amb els geganters, grallers, Coro Rociero, calçotada, etc. que hom en guarda un molt bon record de les nostres visites a l’Alta Normandia. “Ahí lo dejo”  que diria l’admirat advocat Gonzalo Boye. Potser més endavant…

Els amics normands a la plaça de l’Ermita
Dinant a l’Ermita
Arribant a la meta en la caminada
Top