Ets aquí
Inici > General > Món Municipal > PLE, SESSIÓ ORDINÀRIA, DE L’11-03-2015

PLE, SESSIÓ ORDINÀRIA, DE L’11-03-2015

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Miquel Anguera “Beatet”

14-03-2015

Ordre del dia:

1.- S’aproven les actes de les darreres sessions del 14 i 20 de gener passats.

2.- Es dóna compte dels decrets d’Alcaldia, del número 1 al 126 del present 2015 (no hi ha cap comentari de cap membre del Consistori).

3.- S’acorda la massa salarial, i donar-ne publicitat, del personal laboral de les empreses municipals corresponent al 2015, segons requereix la llei. El PSC (tres vots) s’absté.

4.- S’aprova, amb el vot a favor de tots els regidors, la primera modificació de la plantilla de personal de l’Ajuntament per al present 2015 i es refereix al tècnic mig de recursos humans.

5.- S’aprova, amb els vots a favor de tots els regidors, les noves tarifes del taxi del municipi per al present 2015. L’increment és del 0,6% tot i que els taxistes volen mantenir els preus del 2014.

6.- S’aprova la moció de suport a la declaració de bé cultural d’interès nacional (BCIN) per a 5 barraques de pedra seca del nostre terme municipal. El PSC s’absté en la votació (manifesten que és per manca d’informació), la FIC (dos vots, hi vota en contra i manifesta que és perquè no està garantit que els propietaris de dites barraques n’estiguin assabentats i/o d’acord).

7.- Es dóna compte del decret d’Alcaldia 105/2015 d’aprovació del Pla de Tresoreria.

8.- S’aprova la proposta de l’expedient de modificació de crèdits número 3/2015 i va destinat a ampliació informàtica, lloguer de vehicles (renting), climatització al Polivalent de Miami, armament per a la Policia Local i neteja viària. Voten en contra els regidors de CiU (2) i el PSC (3).

9.- S’aprova el Pla Estratègic de Subvencions per al període de 2015 (no es tracta de les subvencions a les entitats locals, culturals, esportives, etc.).

10.- S’aprova, inicialment, i per unanimitat, la modificació puntual núm. 11 del Pla d’ordenació urbanística municipal (POUM) de condicions d agrupació i segregació de les parcel•les a la Clau 1 – del nucli antic de Mont-roig. La modificació vol millorar, sobretot, les divisions horitzontals actuals del casc antic. Tots hi voten a favor.

11.- S’aprova, inicialment, el projecte de Pla especial urbanístic en Sòl No Urbanitzable de regulació i ordenació de les activitats agrícoles i de les edificacions a la parcel•la 15 del polígon 51 (l’informe del tècnic municipal és favorable). El PSC i CiU hi voten en contra i l’alcalde s’absté per tractar-se de la seva finca).

12.- S’aprova, provisionalment, el projecte del Pla especial urbanístic en Sòl No Urbanitzable de l’àmbit del càmping La Torre del Sol, després d’haver-se presentat el text refós. La FIC s’absté.

13.- S’aprova la moció presentada pel PSC per modificar la Llei 27/2014 (aprovada pel govern central del PP) sobre les obligacions tributàries per a les entitats sense ànim de lucre. El PP hi vota en contra.

14.- S’aprova la moció presentada pel PSC per reclamar a la Generalitat la seva responsabilitat en el manteniment de les escoles bressol municipals.

15.- Precs i preguntes: CiU pregunta pels resultats de l’enquesta telefònica feta fa pocs dies a tot el nostre municipi (en clau de les properes eleccions municipals de maig). El Sr. Alcalde contesta que, quan se sàpiguen els resultats, ja els informarà).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]pdf[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.

Top