Ets aquí
Inici > General > Noticiari > 20 ANYS SENSE LA MONTSERRAT LLORENS I MARTÍ (1997-2017)

20 ANYS SENSE LA MONTSERRAT LLORENS I MARTÍ (1997-2017)

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

15-02-2017

L’estimada Montserrat Llorens i Martí, la nostra cartera, ens va deixar tal dia com avui del 1997.  I com si el serè hagués bufat un moment: Ja han passat 20 anys!

Els companys de la Junta de l’Associació de Veïns Muntanya Roja, editora de Ressò Mont-rogenc vam publicar, també fa 20 anys, un monogràfic sobre la seva figura (in memoriam). Era el Ressò número 61 corresponent al I trimestre de 1997.

L’editorial de Ressò 61 deia així:

“ La Montserrat no ha escrit cap llibre, ni ha organitzat una efemèride olímpica, ni ha estat  l’autora d’una obra d’art excel·lent, ni … Però això és el que l’ha fet més gran als nostres ulls. El seu ha estat un treball senzill de cada dia, portant a terme les seves idees i creences, sense soroll, sense parar, amb apassionament i tossuderia.

En aquest número monogràfic sobre la Montserrat, que va ser deu anys presidenta de l’Associació de Veïns “Muntanya Roja” i 15 anys del consell de redacció del nostre estimat “Ressò Mont-rogenc”, només hi volem deixar constància de tots els escrits de comiat dels amics que durant tota la seva vida hem treballat i col·laborat amb ella.

Fins i tot l’espai “L’entrevista” del present “Ressò” –la seva darrera col·laboració- l’hem compartit; ella la va començar i nosaltres l’hem acabada…

Aquest “Ressò” número 61, vol ser un senzill i sentit homenatge de la gent que, de tot cor, hem estimat la Montserrat”. AVMR.

Les persones i entitats que es sumaren al condol a la família de la Montserrat i que van ajudar a publicar les 32 pàgines de Ressò 61 foren: Junta Directiva de l’AVMR, Ajuntament de Mont-roig, Montse Bargalló i Martori, Grup de Catequistes de la Parròquia de Sant Miquel, Pare Francesc Boronat des de Los Ángeles (USA), Grup de Catequesi de Confirmació, Mossèn Josep M. Rubió, les seves amigues de la colla, Francesc Salas i Borrell (Coordinadora d’Aplecs), M. Neus Mendoza del Grup Sardanista Local, Esther Bargalló (actual directora de Ressò), Montserrat Solé, Josep Munté i Vilà, uns amics, Magda Guerrero i Mercadé, els seus companys de Correus, Miquel Anguera (director de Ressò, aleshores), Anton Ramon Martí, Unió de Dones de Mont-roig, el Grup Local de CDC, Francesc Martí Rom, la seva neta Laia Grifoll i un escrit d’agraïment de la família Grifoll – Llorens.

Res més, amics, us convidem a llegir Ressò 61 com a homenatge a la Montserrat Llorens i allí s’adonareu del seu amor a l’Església, la cultura, la terra, els amics, el seu poble i, per descomptat, la seva família. Montserrat, t’estimem i no t’oblidarem mai !

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Portada del monogràfic dedicat a la Montserrat Llorens
Portada del monogràfic dedicat a la Montserrat Llorens

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Contraportada del monogràfic dedicat a la Montserrat Llorens
Contraportada del monogràfic dedicat a la Montserrat Llorens

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Icona PDF

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top