Ets aquí
Inici > General > Esports > PARTIT DE BÀSQUET DE VETERANS ENTRE ELS EQUIPS DE MONT-ROIG I MIAMI

PARTIT DE BÀSQUET DE VETERANS ENTRE ELS EQUIPS DE MONT-ROIG I MIAMI

Miquel Anguera, “Beatet”

23-12-2022

Dins les festes de Nadal, felicitar els amics i familiars està molt bé, però, modestament, crec que encara és millor farcir d’activitats culturals, esportives i lúdiques aquestes dates tan entranyables.

Això és el que han fet els equips de bàsquet de veterans de Mont-roig i de Miami (Cursa dels Nassos del C.E. l’Areny…). El dijous dia 22, a les 8 del vespre, ambdós equips es van trobar al poliesportiu de Mont-roig per dedicar una bona estona a córrer i a suar, jugant un partit d’aquest esport tan popular com és el bàsquet.

El resultat és el de menys (tot i que va guanyar l’equip de Mont-roig per 61 a 40, i ara caldrà que l’equip d’aquí dalt els torni la visita al poliesportiu de Miami dintre de poc.

Iniciatives així són molt bones i caldrà que es repeteixin. Agraïment a l’Esteban Cervantes que els va fer d’àrbitre, totalment imparcial, virtut que avui dia no és tan fàcil de veure, oi? La taula de control del partit fou dirigida per un parell de mont-rogencs de qui no se n’ha parlat gens: prova irrefutable que també ho van fer molt bé. L’ambient boníssim i de molta cordialitat. Ressò mont-rogenc n’és testimoni.

Bones festes a tots!!!

.

.

Top