Ets aquí
Inici > General > Noticiari > NOU RÈCORD DE RECAPTACIÓ DE LA MARATÓ DE TV3. MONT-ROIG, NOVAMENT, HA ESTAT GENERÓS

NOU RÈCORD DE RECAPTACIÓ DE LA MARATÓ DE TV3. MONT-ROIG, NOVAMENT, HA ESTAT GENERÓS

Redacció

22-12-2018

Catalunya i Mont-roig, novament han estat generosos amb la Marató de TV3 i enguany s’ha batut el rècord que s’havia establert el 2012 i que s’ha apropat molt als onze milions d’euros. Tenint en compte que encara es poden fer aportacions fins al final del mes de març de 2019, no hi ha dubte que se superarà, àmpliament, l’esmentada xifra de rècord.

Aquest 2018 (com anteriorment ja s’havia fet) la recaptació anirà destinada a la lluita contra el càncer. No cal dir que tothom està molt sensibilitzat contra aquesta malaltia perquè, sense cap mena de dubte, no hi família que no hagi tingut, tingui o bé tindrà algun familiar amb aquesta horrible malaltia.

Novament Mont-roig s’ha abocat amb la Marató de TV3 i diverses entitats i associacions han fet activitats per recaptar fons. Per exemple la Unió de Dones, el 6 i 8 de desembre va organitzar un bingo a la Casa de Cultura. El Club Agility Canroig va organitzar, amb la col·laboració de l’Escola de Ciclisme, una passejada amb gossos pel peu de l’Ermita i una posterior exhibició canina. El diumenge dia 16, els Amics de la Poesia van organitzar la Trobada de Tardor, amb la mateixa finalitat a la Casa de Cultura Agustí Sardà. També el mateix diumenge, al poliesportiu municipal, tingué lloc l’XI Festival de Patinatge Artístic organitzat per l’Agrupació de Patinatge local, amb la mateixa finalitat altruista com és col·laborar amb la Marató de TV3.

Top