Ets aquí
Inici > General > Noticiari > EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES DE JOAQUIM CORTS AL CENTRE MIRÓ

EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES DE JOAQUIM CORTS AL CENTRE MIRÓ

Redacció

26-09-2017

El passat divendres 22 de setembre, a 2/4 de 9 del vespre, el Centre Miró acollí una exposició de fotografies del Joaquim Corts i Ferré, organitzada pel Centre d’Estudis Mont-rogencs. Un total de 44 instantànies es podran veure fins al 15 d’octubre en horari habitual del Centre Miró, a l’Església Vella.

Unes 70 persones assistiren a la inauguració que fou presidida per l’alcalde, Fran Morancho, que clogué els parlaments. També parlaren la regidora de Cultura, la presidenta del CEM i l’autor de les fotografies, algunes de les quals tenen l’excepcionalitat d’estar preses des d’un dron.

El lema de l’exposició és: “Vist des del meu objectiu” i us podem dir que les fotos són d’una bellesa extraordinària, amb molt bon gust i molt ben emmarcades. Dites fotos poden ser adquirides per tothom que ho desitgi.

Durant l’acte, a més, es projectà un vídeo amb imatges fetes des d’un dron, que mostrava diversos indrets del nostre municipi: el poble, l’interior de l’església de sant Miquel, l’Areny, l’ermita de la Mare de déu de la Roca i les platges i cales.

L’enhorabona Joaquim per aquestes fotos tan artístiques !

20170926 Exposició J. Corts

Top