Ets aquí
Inici > General > Noticiari > NOTA DE PREMSA DE L’AJUNTAMENT DE MONT-ROIG

NOTA DE PREMSA DE L’AJUNTAMENT DE MONT-ROIG

Redacció

10-07-2024

Amb data d’avui, l’Ajuntament de Mont-roig ha passat una nota de premsa on es queixa del servei de SECOMSA i exigeix que l’esmentada empresa comarcal millori la recollida de residus (especialment “rebuig”) del municipi, en haver rebut força queixes dels veïns, especialment d’algunes urbanitzacions.

També indica, dita nota de la Casa de la Vila, que ambdues parts (Ajuntament i SECOMSA) estan negociant i que, en les properes hores, s’informarà dels acords adoptats.

Tot això és degut a què els serveis tècnics de l’Ajuntament han detectat una manca de recollida dels contenidors en diverses urbanitzacions i per això insta SECOMSA a regularitzar immediatament aquesta situació que l’Ajuntament troba inacceptable i, al mateix temps, demana disculpes a la ciutadania i comunica que es treballa per resoldre aquesta situació.

Ara que el servei de neteja viària ja és en mans de l’empresa municipal NOSTRESERVEIS, esperem que, ambdues (recollida de residus i neteja viària) millorin substancialment que el municipi prou agrairia.

.

.

.

Top