Ets aquí
Inici > General > Noticiari > EL BARRI DE BAIX CELEBRA LA SEVA FESTA D’ENTRADA A L’ESTIU

EL BARRI DE BAIX CELEBRA LA SEVA FESTA D’ENTRADA A L’ESTIU

Miquel Anguera, “Beatet”

08-07-2024

Els dies 5 i 6 de juliol, el Barri de Baix va celebrar la seva festa d’estiu, tot festejant el solstici amb un programa semblant als altres anys i que tenen molta participació popular.

La festa ja començà el divendres dia 5 (2/4 de 8 de la tarda), amb l’original “cercavila” Correbars que consistí en un itinerari tot visitant els 8 bars apuntats en aquesta activitat. Molt d’èxit de participació que, de ben segur, té garantida la repetició en propers anys. Amb l’afegit que foren acompanyats per la batucada dels timbalers de la Farnaca de Cambrils. Els bars participants foren: Aromi, bar la Plaça, bar Mònica, bar el Mosset, Bon Jan restaurant, bar la Tasca, Mont-gust i ca la Montse.

                                                                                      L’endemà dissabte, 6 de juliol, hi havia programat (a 2/4 de 7) una tarda infantil amb jocs per a la mainada, tot esperant l’hora de sopar que començà a partir de 2/4 de 10 del vespre.

Més de 370 persones van anar al sopar, que la pluja va intentar boicotar (poca aigua, però que va fer desplegar una bona munió de paraigües, diversos cops). Temperatura bona però un xic d’airet va fer que es veiessin una colla de mànigues llargues. Sortosament, es va salvar l’àpat nocturn que fou ben bo, per cert, i el ball popular posterior.

L’orquestra Aquàrium, habitual ja en la festa del Barri de Baix, va tornar a amenitzar el ball que durà fins ben entrada la matinada. Altre cop van agradar força. Per acabar la festa, discoteca mòbil amb DJ R8BÉN, per als més xuts de Mont-roig! Un any més una bona festa, ben organitzada i participada!! (fins i tot menú per als celíacs).

.

.

.

.

Top