Ets aquí
Inici > General > Noticiari > LA DIPUTACIÓ MILLORARÀ LA CARRETERA A VILANOVA

LA DIPUTACIÓ MILLORARÀ LA CARRETERA A VILANOVA

Miquel Anguera, “Beatet”

05-06-2024

Segons publicava Reus Digital, avui mateix, la Diputació provincial inicia aquesta setmana les obres de millora de les carreteres T-310z i T-321 entre Mont-roig i els nostres veïns de Vilanova. Es tracta d’un tram d’uns tres quilòmetres de llargada.

Els treballs que es calcula que duraran un any, aproximadament, faran que la carretera sigui més ampla (fins a 8 metres), així com s’ampliaran els dos ponts sobre el barranc de l’Olivera (conegut popularment com a pont del Ratolí) i la Riera de la Font, a Vilanova.

El projecte també contempla la construcció de dues rotondes: una a l’actual cruïlla entre les carreteres de Mont-roig (T-310z, prop del pont del Ratolí) i la T-321 que va a Vilanova i l’altra serà a l’entrada de l’Arbocet. No cal dir que dites obres afectaran poc o molt el trànsit, donat que es calcula que per aquests dos trams hi circulen, diàriament, uns 2.800 vehicles. La inversió serà de 2,5 milions d’euros.

També direm que, copiant a Reus Digital, les obres, on hi treballaran uns 150 operaris, també inclouran la millora del drenatge, l’execució de cunetes transitables, la renovació de la senyalització horitzontal i vertical i la instal·lació de l’enllumenat a les rotondes. A més, es durà a terme la canalització soterrada de telecomunicacions per poder instal·lar-hi la fibra òptica.

Una molt bona notícia per a Vilanova, l’Arbocet, Mont-roig i, de retruc, a tot el trànsit!+

.

.

.

Top