Ets aquí
Inici > General > Col·laboracions > MOSSÈN MARIÀ SORDÉ I DALMAU ENS DEIXA

MOSSÈN MARIÀ SORDÉ I DALMAU ENS DEIXA

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Miquel Anguera “Beatet”.

31-03-2015
Mossèn Marià Sordé i Dalmau, el qui fou vicari de la nostra parròquia de Sant Miquel Arcàngel, des del 22 de novembre de 1961, fins al 20 de setembre de 1963 va morir el passat dissabte 21 de març i fou enterrat el 23 del present mes.

Tot i no arribar als dos anys de serveis a la nostra comunitat, la gent que el pogué conèixer no se n’ha estat de lloar la seva entrega, la seva frenètica activitat (especialment amb els més joves), generositat i simpatia. Especialment recordat (a part del seu ministeri sacerdotal) és per la seva activitat cultural: ballets populars i tradicionals amb els nois i noies del poble, teatre, poesia, ball de bastons, etc. La Sala Parroquial fou el seu lloc predilecte per aquestes activitats que tant van estimar la gent jove i per la qual cosa fou sempre molt estimat. Molt afectuosament se’l va conèixer amb el renom de “Mossèn Quilòmetre”, perquè tenia una alçada més que considerable. També fou professor (més darrerament) a l’Institut Salvador Vilaseca de Reus.

Mossèn Sordé, no t’oblidarem i descansa en pau![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

pdf

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.

Top