Ets aquí
Inici > General > Noticiari > MONT-ROIG TAMBÉ DÓNA SUPORT ALS ENCAUSATS PEL 9N

MONT-ROIG TAMBÉ DÓNA SUPORT ALS ENCAUSATS PEL 9N

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

15-10-2015

El passat dimarts dia 13 d’octubre, a 2/4 de vuit del vespre, una seixantena de mont-rogenques i mont-rogencs, es van donar cita davant la Casa de la Vila, per donar suport als encausats pel 9N del 2014 (el President Artur Mas, la Consellera d’Ensenyament Irene Rigau i l’exvicepresidenta Joana Ortega). Com ja sabem, la consulta sota la fórmula de participació ciutadana, no era vinculant i fou organitzada per la Generalitat de Catalunya. Dita manifestació del passat dimarts havia estat convocada per les entitats sobiranistes, mitjançant les xarxes socials.

A la mateixa hora del mateix dia, milers de catalanes i catalans es manifestaren en molts pobles i ciutats de la nostra geografia, amb la mateixa idea: donar suport als encausats pel 9N, com ja hem dit.

Hom considera un despropòsit judicialitzar una consulta no vinculant, democràtica i pacífica, complint un mandat del Parlament de Catalunya. A més, sorprèn que el 17 de novembre de 2014 (8 dies després de la consulta) la fiscalia del TSJC anunciés que no hi havia motiu d’encausament i després canviés de criteri, com ara s’ha demostrat. Algú sap el motiu d’aquest canvi de criteri i qui ho ha ordenat? S’admeten apostes!

L’ANC de Mont-roig va llegir un petit manifest i després d’uns moments emotius amb els crits de: “INDEPENDÈNCIA!”, es van fer algunes fotos per a la història i, poc després, els manifestants es dissolgueren ben satisfets i somrients.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Els manifestants davant la Casa de la Vila
Els manifestants davant la Casa de la Vila

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

pdf

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top