Ets aquí
Inici > General > Noticiari > MONT-ROIG SE SOLIDARITZA AMB LES VÍCTIMES DEL 17 D’AGOST

MONT-ROIG SE SOLIDARITZA AMB LES VÍCTIMES DEL 17 D’AGOST

Redacció

21-08-2017

Dia 17, a les 17 hores de l’any 2017, Barcelona sofria un atemptat terrorista d’allò més bèstia a les Rambles. Poc després la nostra veïna i estimada ciutat de Cambrils també restà compungida per un altre atac terrorista a tocar del port que, sortosament i gràcies a la perícia dels mossos d’esquadra, no va ser més tràgic. Parlem de 14 morts, més de vint ferits molt greus i més de 100 víctimes entre les dues localitats (corresponien a 35 nacionalitats diferents). Els mitjans de comunicació n’han parlat i parlaran a bastament d’aquest odi visceral que sembla impossible que pugui tenir cabuda en un ésser humà…

Mont-roig ha volgut solidaritzar-se amb les víctimes de Barcelona i Cambrils (com tants altres pobles i ciutats d’arreu del món). Mitjançant les xarxes socials, hom s’ha volgut aplegar i s’ha trobat a l’esplanada de la Casa de la Vila, i a Miami davant les oficines municipals, per guardar 5 minuts de silenci en record de les víctimes mortals i els ferits de la tristíssima jornada d’ahir. Unes 100 persones s’aplegaren a l’Ajuntament de Mont-roig i encara més a Miami, per recordar i homenatjar les víctimes i donar suport als seus familiars i amics.

Uns emotius i forts aplaudiments van cloure el sentit acte en contra de la barbàrie que ahir el poble de Catalunya va viure, com abans ho havien viscut ciutats com Niça, Berlin, Londres, París, Estocolm i d’altres ciutats europees. No tenim por! Aquesta ha estat la frase que milions de persones ens hem posat a la boca, amb un sol sentiment: Continuar lluitant contra el terrorisme i els nostres drets!

20170821 Mont-roig es solidaritza amb les víctimes del terrorisme

Top